sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Gabriel Oprea aka Șeful Mafiei Personale a lui Adrian Nastase

Oprea s-a dus cu elicopterul armatei la o întâlnire de partid. MApN: Oprea este şi ministrul apărării, şi om politic

de Clarice DINU Postat la: 19.11.2011 16:25 Ultima actualizare: 19.11.2011 18:04
Oprea s-a dus cu elicopterul armatei la o întâlnire de partid. MApN: Oprea este şi ministrul apărării, şi om politic
Gabriel Oprea a mers cu elicopterul armatei la o reuniune la Deva a UNPR, partid pe care îl conduce. Elicopterul care l-a adus pe Oprea la Deva a aterizat în curtea unei unităţi militare, potrivit antena 3.
Reprezentanţii Ministerului Apărării susţin însă că a fost vorba de o vizită de lucru a ministrului Apărării, Gabriel Oprea.
"Ieri ministrul Apărării a fost la Galaţi la o ceremonie după care a plecat către unităţi militare din Sibiu, Sebeş, Alba şi Deva. Au fost vizite de lucru. Săptămânal ministrul Apărării merge în unităţi din ţară. E o practică frecventă să meargă la unităţi din ţară", a declarat purtătorul de cuvânt al MApN Tiberiu Frăţilă.
Întrebat dacă este o coincidenţă faptul că la Deva avea loc şi reuniunea UNPR, Frăţilă s-a eschivat: "în afară de mininistru, Gabriel Oprea are şi calitatea de parlamentar şi om politic"

La Deva a avut loc reuniunea regională a Organizaţiilor UNPR din Regiunea de dezvoltare V Vest. La reuniune au participat preşedinţii Uniunii Naţionale pentru Progresul României Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, secretarul general Neculai Onţanu, secretarul general adjunct Ion Toma.
Citeşte şi Boc a venit de la Braşov cu un elicopter SRI, în care se aflau şi doi copii. Guvernul susţine că Boc a plătit contravaloarea zborului pentru copii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu